Da el primer paso con la fe. No tienes por qué ver toda la escalera. Basta con que subas el primer peldaño. Set your intention and let the Universe decide how are you going to reach it.

domingo, 15 de noviembre de 2015

De ce sa NU cumperi niciodata de la MARKET CETATII TIMISOARA?

Dupa 6 luni de zgomot, zguduituri de la ora 7 pana la orele 23:00 si chiar dupa si nu exagerez, vecinii stiu, pentru ca proprietarul sa-si construiasca megaproiectul lui fix langa blocuri fara sa-i pese ca suntem oameni, nu vite, se deschide Market Cetatii alias Carrefour care pe langa ca merge prost (ca n-au preturi bune) sa vedeti ce fac.
De aseara stau in fata blocului intr-o masina visinie niste tigani la ciordit. Evident, astia (angajatii de la Market) le-au spus sa vina astazi si s-au facut tiganii (nu saraci lipiti, ci cu masina in dotare, in toata puterea de munca dar cu lenea pe care o binecunoastem, s-au dus la cersit produse care cica expira. Si s-au facut tiganii nostri cu un cos plin cu bunatati GRATIS, in timp ce altii chiar mor de foame cine stie pe unde. Apai, asa imi convine si mie cand nu am sa ma duc la cersit in spatele magazinului care vine chiar in fata geamului meu, dar se pare ca nici angajatii, nici proprietarul nu au pic de rusine. Omul ala stie ca am tampit 6 luni cu constructia lui? Ca am trimis la mailuri la primarie sa opreasca constructia ca nu este normal (in orasele civilizate supermarketurile sunt in afara orasului), dar atat pe primarul Timisoarei cat si pe angajatii lui, cat si pe proprietarul acestui spatiu primit moca pe un rahatel de teren si acum pe angajati ii cam doare la bascheti. Mi-e rusine ca sunt romanca cand vad astfel de semeni.
Eu una, nu mai cumpar de la ei. La ce sa dau banii cand altii primesc produse "expirate" gratis?

No hay comentarios:

Publicar un comentario