Da el primer paso con la fe. No tienes por qué ver toda la escalera. Basta con que subas el primer peldaño. Set your intention and let the Universe decide how are you going to reach it.

domingo, 17 de enero de 2016

28

Acesta este primul meu post pe anul acesta, 2016. Nu am mai facut Propuneri ca in anii anteriori pentru ca, de data aceasta, vreau sa-mi pastrez in suflet si in minte propunerile pentru acest an.
Scriu astazi pentru ca Dumnezeu m-a binecuvantat cu inca un an. Fiecare zi este cea mai importanta si poate fi cea mai frumoasa din viata ta daca tu alegi asta. Nu vreau sa credeti ca viata mea este cu totul roz, insa incerc sa ma bucur de fiecare zi si sa fiu utila atat cat pot. Poate duc bolovani mai grei ca ai altora si chiar daca uneori imi vine sa ma prabusesc la pamant, nu-mi place sa ma plang.
Da, viata este una si este o binecuvantare de la Dumnezeu daca-L incluzi si pe El in tot ceea ce faci si in tot ceea ce esti. Nimeni n-a spus ca va fi usor, dar niciun lucru care este cu adevarat valoros nu este usor.
Dragii mei cititori sau vizitatori ai acestui site care ma cititi sau popositi din intamplare, vreau sa fiu o Lumina in vietile voastre, Bucuria de care avem nevoie fiecare. Sunt un om obisnuit si imi doresc ca toata lumea sa fie fericita, sa nu mai exista ura, razboaie si alte rele. Fii bun si fa bine fiindca intotdeauna se poate!


No hay comentarios:

Publicar un comentario